Kattoturvatuotteet Härmästä Pohjanmaalle

Katolle kiipeäminen ja pihalla kulkeminen on turvallisempaa, kun katolle on asennettu kunnolliset kattoturvatuotteet ammattilaisen toimesta. Kimmo ja Matti Mäki Ay myy ja asentaa laadukkaat tikkaat, kattosillat, lumiesteet ja piipunsuojat Härmästä Pohjanmaalle, Oulun lääniin ja Keski-Suomeen, sopimuksesta kauemmaskin.

Tikkaat

Seinätikkaat mahdollistavat turvallisen nousun vesikatolle, ja katto- eli lapetikkaat turvaavat lappeen ja harjan suuntaista kulkua. Jalkoja ja kiinnikkeitä tikkaisiin on paljon erilaisia, kattotyypistä riippuen. Meiltä saat laadukkaat tikkaat asennettuna asiantuntevien neuvojen kera.

Kattosillat

Asennamme kattosillat, jotka toimivat seinä- ja kattotikkaiden jatkeena - turvallisena kulkutienä esimerkiksi savupiipulle. Siltoja on saavilla erilaisille katoille, suunnitellaan teidän katollenne sopivin ratkaisu!

Lumiesteet

Lumiesteillä vältetään lumen ja jään hallitsematon putoaminen katolta ja täten ehkäistään tapaturmia. Lumiesteillä voidaan myös suojata katolla olevia rakenteita ja täten pidentää katon käyttöikää ja vähentää korjaustarvetta sekä tuoda turvallisuutta katolla liikkuville.

Piippujen vesi- ja lumisuojahatut

Piippujen suojahatut estävät veden ja lumen putoamisen suoraan piippuun ja suojaavat piippua ja taloasi esimerkiksi kosteusvaurioilta ja muilta tuhoilta, mitä vesi, sen seurauksena home, tai pakkanen voi aiheuttaa.

Kysy lisää kattoturvatuotteista!

Meiltä saat laadukkaat kattoturvatuotteet asennuksineen sekä asiantuntijan neuvot niiden oikeaoppiseen käyttöön. Palvelemme yksityisasiakkaita, yrityksiä ja julkista sektoria Härmästä Pohjanmaalle, Oulun lääniin ja Keski-Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!